Despre BSH

Black Sea Horses este un centru de echitație care a luat naștere din pasiunea și fascinația familiei pentru cai. Totul a început atunci când mezina familiei, Emma, a descoperit universul cailor și s-a îndrăgostit de aceste animale magnifice.

Această pasiune comună pentru cai a dus la crearea Black Sea Horses, un centru de echitație în care vă puteți dedica în mod special pasiunii voastre și puteți explora lumea echitației într-un mod profesionist și plin de satisfacții.

Cu terenuri extinse și amenajate într-un cadru natural pitoresc, Black Sea Horses găzduiește competiții de echitație de înalt nivel. Aici, pasionații de cai și concurenții talentați se întâlnesc pentru a-și demonstra abilitățile și a se bucura de pasiunea comună pentru acest sport nobil.

Cu toate acestea, centrul Black Sea Horses oferă mult mai mult decât doar activități legate de echitație. Restaurantul rafinat al complexului servește preparate delicioase, pregătite cu atenție de bucătari talentați. Meniul este variat și cuprinde atât mâncăruri tradiționale locale, cât și opțiuni internaționale.

Pentru relaxare și distracție, centrul Black Sea Horses oferă o piscină generoasă, unde oaspeții se pot răcori și se pot bucura de soarele Dobrogei. De asemenea, cocktail barul este locul perfect pentru a savura băuturi răcoritoare sau cocktailuri exotice într-o atmosferă plăcută și prietenoasă.

Pentru cei care doresc să petreacă mai mult timp în cadrul centrului Black Sea Horses, există camere de cazare confortabile și elegant decorate, care oferă oaspeților o experiență relaxantă și odihnitoare. Fiecare cameră este amenajată cu atenție la detalii și oferă o vedere minunată asupra peisajului înconjurător.

Pentru cei care caută o evadare totală din agitația cotidiană, centrul Black Sea Horses oferă un retreat special, unde oaspeții pot experimenta liniștea și pacea în mijlocul naturii.

Adresă

Locotenent Bărbat Spiridon 1, Culmea, Constanța

Tel. centru echitație

+40 731 055 549

Restaurant

+40 764 323 880

E-mail

contact@blackseahorses.ro

bsh

Centru de echitație

restaurant

Restaurant

cazare

Cazare

piscina

Pisicină